Gerucht: De Sims 4 Secret Garden stuff op komst?

1

Bij de prijzen die je kunt winnen bij de EA Playtesting Holiday Giveaway staat wel een erg bijzondere titel: The Sims 4 Secret Garden. Het kan zo zijn dat dit een foutje was en hiermee Romantische Tuinaccessoires (Engels: Romantic Garden Stuff) werd bedoeld, maar het zou anderzijds misschien ook wel een hint kunnen zijn naar een nieuw accessoirespakket. Momenteel is er nog niets bevestigd over dit pakket, maar zodra er meer bekend is zullen we dat uiteraard posten.

Sims 4 Secret Garden gerucht

Deelname aan de EA Playtesting Holiday Giveaway is overigens enkel mogelijk als je woont in bepaalde regio’s. Nederland en België zijn bijvoorbeeld helaas uitgesloten van deelname.

Met dank aan de oplettende isabeaflolu en SimsVIP voor het ontdekken van dit nieuwtje.

Deel dit bericht

1 reactie

  1. Anoniem iemand op

    Ik denk dat (als het niet romantische tuinaccessoires is) het de game pack is met vampiers. Aangezien er nergens stuff bij staat en het bij de rij met uitbreidingen en gamepacks bij staat. Ook staat het na uit eten en dat is de laatste game pack. Ook staan ze op volgorde van release datum (behalve bij de uitbreidingen daar staat het andersom).
    Ook denk ik dat het met vampiers dan zal zijn, aangezien er ‘geheim’ bij staat en het misschien geheim kan zijn dat je sim een vampier is. Het tuin gedeelte weet ik niet waarom (ik weet het al helemaal niet, maar van wat ik denk).

    Wanneer wordt er bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de giveaway. Dab zouden we weten of het een nieuw pakket is of dat het gewoon romantische tuin accessoires is.(Zelf denk ik een nieuw pakket. Er is wel vaker dat er ergens een nieuwe naam voor een pakket staat en dat die er ook kwam. Denk maar aan spooky stuff, die ergens stond en de Spaanse/Braziliaanse naam voor stedelijk leven dat ook ergens stond.
    Ook lijkt het me ook onlogisch als je secret garden bij een giveaway zet en het romantische tuin accessoires is.)