Trouw in het Centrumpark in De Sims 4 Stedelijk Leven

3

Zijn jouw Sims op de romantische tour? Verklaar elkaar de liefde in het Centrumpark in De Sims 4 Stedelijk Leven. In deze blog lees je meer over deze speciale bruiloftslocatie.

Plan de perfecte bruiloft in Centrumpark in De Sims 4 Stedelijk Leven

Op het moment dat jouw Sim naar San Myshuno verhuisde, had hij nooit verwacht om verliefd te worden. Maar hij ontmoette een paar maanden laten zijn ware liefde op het Liefdesfestival. Na samen te hebben gewoond in een ‘comfortabel’ middelklasse appartement, wilden ze dolgraag in het huwelijksbootje stappen. Ze zouden natuurlijk terug naar Willow Creek kunnen gaan, maar er ligt in San Myshuno een prachtig park waar maar weinig mensen vanaf weten en het is de perfecte locatie voor de ultieme De Sims™ 4 Stedelijk Leven* bruiloft!

De Sims Stedelijk Leven trouwen in het park

Om een bruiloft te plannen, gebruik je de Evenementplanner op de telefoon van je Sim. Stuur iedereen die welkom is naar de Weide van Myshuno en voer de ceremonie uit! De Sims 4 Stedelijk Leven geeft je ook verschillende nieuwe opties om je bruiloft mee op te leuken als je klaar bent voor iets nieuws.

Want waarom zou je bijvoorbeeld koken als er voedselkraampjes zijn waar je heerlijk eten uit je favoriete culturen kunt kopen? Mjam, dat klinkt als een smakelijke bruiloft. Zorg alleen dat je Sims hun handen niet aan hun chique kleding afvegen. Over chique kleding gesproken, de locatie heeft een speciale kleedkamer dus je kunt je trouwoutfit ter plekke plannen als je dat in alle haast bent vergeten!

De Sims 4 Stedelijk Leven bruiloft in het park
Ten tweede kan iemand de nieuwe elektrische piano meebrengen die, in tegenstelling tot de klassieke piano, in het inventaris van Sims mee wordt genomen.

Ten slotte kun je als je naar een festival gaat je favoriete vuurwerk meenemen. Maar mocht je dat zijn vergeten, maak je dan geen zorgen! Op het hoogtepunt van die o zo belangrijke bruiloftszoen zal het vuurwerk, dat door de ‘verantwoordelijke’ parkmedewerkers wordt verzorgd, met een knal afgaan. En dit zorgt voor een explosieve finale waar gasten en familieleden het nog jaren over zullen hebben.

We willen dat elk deel van San Myshuno zich weet te onderscheiden, en dat geldt ook voor dit park. Als jouw Sim zijn of haar ware liefde vindt, neem dan deze locatie voor de bruiloft in overweging!

Bron: thesims.com

Deel dit bericht