Morgen start de Dag der Doden-uitdaging in De Sims 4

3

Morgen om 19:00 keert Jasmine Holiday terug in De Sims 4 voor de Dag der Doden-uitdaging. Met deze uitdaging kan je een nieuwe interactie met Magere Hein vrijspelen waarmee je meer kans krijgt om het leven van een andere Sim te redden. In deze blog lees je alles over hoe deze uitdaging te werk gaat zodat je morgen meteen kunt beginnen!

Zet je schrap voor de Dag der Doden-uitdaging!

We hebben onlangs een gratis update voor De Sims 4 uitgevoerd en oplettende spelers zullen waarschijnlijk een paar nieuwe voorwerpen en onderdelen ontdekken. Nou, het is tijd voor nog een leuke feestelijke uitdaging en deze keer gaan we de Dag der Doden vieren!

Sims 4 Dag der Doden-uitdaging

Wat houdt de Dag der Doden-uitdaging precies in? Fijn dat je dat vraagt! Jasmine Holiday komt op 4 oktober om 19:00 uur terug en zal tot 4 november om 19:00 uur blijven. Zij kan je Sim helpen om aan de slag te gaan met de Suikerdoodskopvitrinekast! Vanaf daar kan je Sim op pad gaan om Dag der Doden-vierders te leren kennen in de buurt en de interactie ‘Om Suikerdoodskop vragen’ gebruiken. Wanneer jouw Sim alle doodskoppen heeft verzameld die de niet speelbare personages bij zich hebben, zal een laatste Suikerdoodskop ontgrendeld worden om de collectie compleet te maken.

Sims 4 Dag der Doden-uitdaging suikerdoodskoppen verzamelen

Wanneer jouw Sim de vitrinekast gevuld heeft met de 10 Suikerdoodskoppen zal de kast een nieuwe interactie ontgrendelen: ‘De doden eren’. Dit ziet er niet alleen geweldig uit, maar geeft je Sims ook een gemoedstoestand die nieuwe interacties met Magere Hein ontgrendelt, wat de relatie met hem ten goede komt en (en dit is supercool) ook meer kans op succes oplevert wanneer je Sim voor het leven van een andere Sim pleit. Geen zorgen, want ondanks dat je de Suikerdoodskoppen niet kunt verzamelen nadat de uitdaging is afgelopen, blijft de interactie ‘De doden eren’ gewoon beschikbaar.

Om jouw Sim echt in de stemming te brengen, vind je ook een aantal nieuwe CES-onderdelen en voorwerpen binnen het thema, plus een aantal leuke interacties die je zelf kunt gaan ontdekken!

Bron: thesims.com

Deel dit bericht

3 reacties

  1. Ik heb 9 doodshoofden verzameld en ze in de kast gezet, maar er gebeurd niks. Als ik op de kast klik kan ik de doden eren niet selecteren omdat de doden al binnen 24 uur zijn geëerd, maar dat heb ik nog nooit gedaan. Na langer dan 24 uur blijft dit nog steeds zo. Wat heb ik fout gedaan en hoe kan ik nou wel de uitdaging voltooien?