De Sims FreePlay dokter carrière aangekondigd

7

Binnenkort kunnen jouw Sims in de nieuwe actieve carrière dokter aan de slag in De Sims FreePlay. In onderstaande trailer kan je alvast een voorproefje zien van deze nieuwe update.

Deel dit bericht

7 reacties

  1. Anoniem iemand op

    Sims FreePlay neemt veel spullen van Sims 4 Aan Het Werk over. Eerst het politiebureau waar je naartoe kan gaan om je sims te helpen en nu ook het ziekenhuis. Ik vermoet dat we ook binnenkort het wetenschapslab kunnen verwacht, waar we naar binnen kunnen gaan.

    • De Sims Freeplay is een Klein Cadeatje van De Sims, wat betekent dat het Spullen overneemt van voorgaande Sims-Spellen, zoals Dieren en Auto’s van De Sims 3, en Het Werk van De Sims 4.
      Verder kan je het ook in de Logo’s herkennen dat het een beetje is overgenomen.

  2. Ik heb een paar dagen geleden het ziekenhuis in het centrum gebouwd welke inmiddels klaar is. Maar hoe kom ik daar? Ik kan nu niks meer bouwen omdat het spel aangeeft dat het ziekenhuis nog in de bouw is! (Hij is af maar je moet er dan altijd een keer op klikken) wie kan mij helpen? Ik kom geen stap verder zo 🙁

  3. Heb al verschillende keren geprobeerd contact op te nemen met EA en pinguïn maar helaas reageert niemand zodat ik maar steeds niet verder kan😳 Na ruim 4 jaar sims freeplay spelen baal ik hier flink van. Kan al niet verder in niveau, kan niet meer uitbreiden en dan nu ook al niet verder bouwen, gggrrr