Pinguintech zesde verjaardag giveaway: Bundle pack 3

51

Sinds 17 juli bestaan we alweer 6 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! En wat is er nou leuker dan dit mooie moment te delen met jullie, onze fans? We hebben van Kinguin twee codes gekregen voor De Sims 4 Bundle pack 3 die we aan jullie mogen verloten.

Update: Iedereen bedankt voor het meedoen. De winnaars zijn:

  • Miek Simon
  • Moris Lydia

Gefeliciteerd! Jullie ontvangen zo snel mogelijk een e-mail met de code voor Bundle pack 3.

Deze bundel bevat De Sims 4 Uit Eten, De Sims 4 Filmavond Accessoires en De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires. Met deze nieuwe uitbreidingen kunnen je Sims straks een onvergetelijke avond beleven! Wil je kans maken op een van deze bundels? Laat dan een reactie achter bij dit nieuwsbericht. Meedoen aan deze giveaway kan tot 3 september om 22:00. De winnaars zullen we de volgende dag bekend maken. Indien de winnaar niet binnen 2 maanden reageert zullen we de prijs aan iemand anders verloten.
Pinguintech zesde verjaardag giveaway Bundle pack 3

Nog niet bekend met Kinguin? Bij Kinguin kan je voordelig De Sims spellen aanschaffen. Neem een kijkje in onze De Sims 4 prijsvergelijker of bekijk eens de reviews van Kinguin op ons forum.

Deel dit bericht

51 reacties

  1. Gefeliciteeeerd Pinguintech! Ik zou graag mee willen doen omdat ik ze zelf nog niet heb, en ik zou ze SUPER graag willen! Jullie website is echt super leuk! Dus bij deze ik doe mee! 🙂 En op naar de 7 jaar!

  2. Gefeliciteerd Pinguintech met het 6-jarig bestaan!! Echt een super site! Ik check hem bijna dagelijks voor sims-nieuwtjes 🙂 helemaal top! Ik doe graag mee omdat ik deze pakketen nog niet heb en ze er echt zooooo leuk uit zien!

  3. Gefeliciteerd met jullie verjaardag!

    Ik heb de sims 4 nog niet zo lang en ik mag geen pakketen kopen, Dus ik zou het super leuk vinden om een pakket te kunnen winnen! Maar natuurlijk vind ik ook dat de andere mogen winnen!

  4. hii ik kijk al meer als 2 jaar op jullie site voor handige cheats en stuff ik mag zelf geen uitbreidings pakketten omdat mn moeder die te duur vind daarom zou ik ze graag willen bye xD (Wist niks meet te vertellen xD)

  5. Van harte met jullie 6 jarige verjaardag en op naar de 7! De site is altijd erg hulpvol met alle aspecten van de game, heel erg bedankt hiervoor! (Ik zou ook graag willen meedoen met de giveaway)

  6. Van <3-e gefeliciteeeerdd met jullie zesjarig bestaan!
    Jullie hebben sowieso nog heel wat jaartjes te gaan!
    Nu op naar de zeven!
    Ik ben benieuwd wat we volgend jaar gaan beleven :'D

    Hahahha ik wens jullie veel plezier met het spelen,
    en hopelijk zouden jullie deze code met mij willen delen 😛

    Groetjes Ruth

  7. Van harte gefeliciteerd! pinguintech
    met jullie 6 jarig bestaan!!
    op naar de zeven!
    na 2 maanden van zeuren mocht ik van mijn ouders eindelijk sims 4 aan het werk kopen, dus ik denk dat ook maar iets anders er niet in zit voor mij, dus wil ik die prijs graag winnen

    groetjes Benthe