Pinguintech zesde verjaardag giveaway: Bundle pack 3

51

Sinds 17 juli bestaan we alweer 6 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! En wat is er nou leuker dan dit mooie moment te delen met jullie, onze fans? We hebben van Kinguin twee codes gekregen voor De Sims 4 Bundle pack 3 die we aan jullie mogen verloten.

Update: Iedereen bedankt voor het meedoen. De winnaars zijn:

  • Miek Simon
  • Moris Lydia

Gefeliciteerd! Jullie ontvangen zo snel mogelijk een e-mail met de code voor Bundle pack 3.

Deze bundel bevat De Sims 4 Uit Eten, De Sims 4 Filmavond Accessoires en De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires. Met deze nieuwe uitbreidingen kunnen je Sims straks een onvergetelijke avond beleven! Wil je kans maken op een van deze bundels? Laat dan een reactie achter bij dit nieuwsbericht. Meedoen aan deze giveaway kan tot 3 september om 22:00. De winnaars zullen we de volgende dag bekend maken. Indien de winnaar niet binnen 2 maanden reageert zullen we de prijs aan iemand anders verloten.
Pinguintech zesde verjaardag giveaway Bundle pack 3

Nog niet bekend met Kinguin? Bij Kinguin kan je voordelig De Sims spellen aanschaffen. Neem een kijkje in onze De Sims 4 prijsvergelijker of bekijk eens de reviews van Kinguin op ons forum.

Deel dit bericht

51 reacties

  1. Van harte gefeliciteerd Pinguintech. Ik ben heel blij voor jullie. Ik kijk elke dag op jullie website om het laatste nieuws over de sims 4 te horen of om dingen te weten te komen over sims 3 en 4. Ik hoop dat jullie nog lang doorgaan. Ik zou graag mee willen doen aan de wedstrijd. Cool dat jullie zo iets doen. Nu maar op naar de 7.