Krijg Magere Heins Grimmige Gitaar met De Sims 4 nieuwsbrief

3

Als je je nu inschrijft voor De Sims 4 nieuwsbrief dan krijg je Magere Heins Grimmige Gitaar waarop jouw Sims straks kunnen spelen in De Sims 4.

De Sims 4 gitaar van Magere Hein

Zin om te rocken met Magere Heins Grimmige Gitaar?

Hebben je Sims muzikaal talent? Kunnen ze rocken? Kunnen ze de gitaar laten janken? Zo ja, dan zullen ze dit juweeltje zeker aan hun collectie toe willen voegen. Het is Magere Heins Grimmige Gitaar* en het is exclusief beschikbaar voor degene die zich aanmelden op De Sims 4 Nieuwsbrief. De ogen van de gitaar glinsteren en een zwarte rookwolk verschijnt onder je Sim, net zoals bij Magere Hein. Hij rockt gewoon!

Meld je aan om e-mails te ontvangen over De Sims™ (en over andere producten, nieuws, evenementen en acties van EA) en ontvang Magere Heins Grimmige Gitaar. Dit exclusieve voorwerp uit De Sims™ 4 helpt je om de gitaarvaardigheden van je Sim naar een rockend niveau te tillen. Dat is alles! Meld je simpelweg hier aan en deze te gekke gitaar wordt aan je game toegevoegd.

Bron: thesims.com

Deel dit bericht

3 reacties

    • In principe wordt de gitaar automatisch aan je game toegevoegd, maar je kan voor de zekerheid je nog eens inschrijven via die link. Ik kreeg zelf geen nieuwe bevestiging, maar wel een melding dat de gitaar klaar voor mij stond nadat ik was ingelogd.