Pinguïntech bestaat vandaag 6 jaar!

11

Vandaag bestaat Pinguïntech 6 jaar. We zijn erg blij dat we al 6 jaar onze passie voor De Sims met jullie kunnen delen. Het afgelopen jaar is er weer veel veranderd op Pinguïntech. Het forum heeft de nodige updates gekregen en is bovendien behoorlijk gegroeid. We hebben dit jaar vele nieuwe forumleden mogen verwelkomen waarmee het forum ook een stuk actiever is geworden. Ondertussen is het De Sims FreePlay gedeelte zo groot geworden dat we dit begin 2016 gesplitst hebben in 3 nieuwe gedeeltes. We zijn erg blij dat ons forum door zoveel Simsfans is ontdekt dit jaar.

Pinguintech zesde verjaardag

Ook de site heeft het afgelopen jaar de nodige veranderingen ondergaan. Zo hebben we de mobiele weergave compacter en moderner gemaakt. Ook hebben veel pagina’s en gidsen een update gekregen waaronder de prijsvergelijker, de carrièregidsen voor De Sims 3 en De Sims 4 en ook het systeemgedeelte is dit jaar herordend. En we zijn zeker van plan om actief te blijven en Pinguïntech te blijven uitbreiden en verbeteren.

We willen graag onze bezoekers bedanken voor de zes mooie jaren. Zonder jullie was Pinguïntech nooit geworden zoals het nu is. We willen daarom voor onze trouwe fans binnenkort een leuke giveaway organiseren. Momenteel zitten we even in de vakantieperiode, maar ergens begin augustus kunnen jullie een leuke giveaway verwachten. Houd onze website dus in de gaten!

Deel dit bericht

11 reacties

  1. simexotica op

    Van harte gefeliciteerd….;-) Alweer zes jaar,loop hier ongeveer ook zolang rond al hahaha…!Hoop dat jullie nog lang blijven bestaan,want velen sites vind ik lang zo duidelijk niet.!

    • Bedankt! Ik vind dat erg leuk om te lezen 😀

      Overigens misschien leuk om te weten, je had de 7000ste reactie op de site bij de laatste blog over De Sims 4 Achtertuin Accessoires 🙂 Mooie mijlpaal, net 1 dagje te vroeg eigenlijk maar dat maakt het natuurlijk niet minder mooi.

  2. Yeeeeeeeeeeeeah! Super gedaan, van harte! Ik werk hier ook alweer bijna 3 jaar! :O
    De tijd gaat snel, en ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van deze Sims fansite. Op naar nog eens 6 jaar! 😀

  3. simexotica op

    oww zo hey ,echt?? 7000 duizend keer….ja dat is idd leuk om te weten….;-)jee best veel haha….dat maakt het zeker niet minder mooi…mooi rondgetal gespeeld zo vlak voor jullie verjaardag 😉

  4. simexotica op

    haha zeker weten,op naar de volgende gezelligheids jaren;-)Komt vast goed aan de sims komt ook geen einde….hahaha eindeloos spel eindeloze pinguintech lol…;-)

  5. Gefeliciteerd. Ik bekijk al een jaar deze website met een hoop plezier. Eindelijk een betrouwbare en goede website over de sims. Oh en nog een vraag. Ik heb gehoord dat je de sims 4 niet kan spelen als je de sims 3 hebt. Is dat waar? Vast niet. Alvast bedankt.😊