4 reacties

  1. Leuke review!
    Persoonlijk heb ik geen last van die bugs die jullie opnoemen, maar ik merk wel dat het vrij lang duurt voordat alle gasten op hun plek zitten (ze blijven lang staan bij die host). Ook ik vind het jammer dat je niet zelf in je eigen restaurant kan werken als kok, serveerster of host. Hopelijk gaan ze dat nog toevoegen, maar ik denk het niet.

    • Bedankt! En gelukkig maar. Het officiële Engelstalige forum staat vol met de bugs die in de review genoemd worden. Ook bij spelers die geen mods of andere downloads hebben. Het scheelt dat niet iedereen er last van heeft maar aan de andere kant maakt het het misschien lastiger om het op te lossen voor de mensen die er wel last van hebben.

  2. Heel leuk review. Het is inderdaad een leuke aanvulling, heb al een paar restaurants gebouwd. Maar kom soms rare dingen tegen. Je hebt bijvoorbeeld een groot restaurant gebouwd, maar er komen maar een stuk of zeven Sims binnen. Niet meer, gaan die weg, komen er nieuwe die vervolgens aan dezelfde tafels gaan zitten al de voorgaande. Ik heb helaas wel last van de bug. Je wilt geen nieuwe gasten meer, maar toch blijven ze komen.
    En net wat je zegt Nefje, soms ruimt de bediening niet op. Ook niet als ze iets laten vallen.
    Eten wordt niet vervangen…erg jammer. Overall ben ik het eens met je cijfer, ze hadden er iets meer uit kunnen halen.

  3. Redhead0966 op

    Ik heb wel last van de genoemde bugs, en mijn gasten krijgen altijd dezelfde tafels ook al staan er genoeg andere tafels. Maar ik vraag me af waar mijn leeftijd bug vandaan kom bij mn vrouwelijke sim. Voor de patch en deze game pack had ik al het irritante verjongeringskuur tijdens zwangerschap bug. Nu is het zo dat mijn zwangere sim opeens van nog 73 dagen naar volwassen ze al de balk vol heeft. Geef ik haar het drankje voor jonger te worden dan blijft haar meter maar zeggen nog 4 dagen. dat staat er nu al 2 dagen 😛 En ik speel op lang. de overige gezinsleden hebben nergens last van. Vraag me af of dit bij meerdere mensen zo is en of het door deze game pack komt.