Patch 1.19.31 voor De Sims 4 is nu uit (16 juni 2016)

12

Vandaag is er een nieuwe patch voor De Sims 4 verschenen die 3 bugs verhelpt. Patch 1.19.31 lost de crashes die sommige spelers ondervonden vlak na het starten van het spel, een probleem waarbij er meerdere tragische clowns werden gegenereerd door het spel en als laatste een bug in De Sims 4 Uit Eten die ervoor zorgde dat bij sommige spelers ineens Sims van elkaar familie werden als ze samen uit eten gingen in een restaurant.

Update: 06/16/2016 – PC Version 1.19.31.1010 / Mac Version 1.19.31.1210

 

Howdy Simmers,

Today we have a quick, targeted update to correct a few pernicious issues reported by the community.  Thank you to everyone in the community who contributed to getting these sorted out.

 

General

  • We fixed an issue that could cause the game to crash for some folks at startup or soon thereafter.
  • The game should no longer generate multiple Tragic Clowns.  We have enough.

 

Dine Out

  • Going to a restaurant together should no longer spontaneously create new familial relations.  Love at first sight may be a real phenomenon, but marriage at first meal just sounds like a bad reality TV show.

 

-SimGuruJanitor

Bron: help.ea.com

Deel dit bericht

12 reacties

  1. Ik heb, geen idee sinds welke update, problemen met de actieve dokterscarrière. Als ik patiënten dan wil onderzoeken, bijv. oren nakijken, dan worden ze naast het bed geteleporteerd. Dat is heel irritant, want je moet die mensen steeds weer opnieuw opnemen in het onderzoeksbed.

    Ook duurt het soms vrij lang voordat er een handeling wordt uitgevoerd (in het algemeen). Sims staan nog al vaak in een soort freeze mode, ook al heb je een actie die ze moeten uitvoeren. Iemand anders nog meer last van deze 2 bugs? Ik ga ze wel insturen, want met name de 1e is heel irritant.

    • Ha ik heb ook last van de bug dat de patiënten naast het bed worden getelepoort in de dokterscarrière. Heel irritant!

    • Hey Anna, dan ga ik dat maar eens rapporteren, want het is geen doen zo XD

    • Oh, daar heb ik geen last van. Heb je wel je drivers geüpdatet? Ik weet niet of het helpt, maar diverse bugs kunnen door verouderde drivers veroorzaakt worden.

  2. simexotica op

    ja daar ligt het niet aan….voor het uit eten had ik nergens last van…ja die verouderde drivers dat ken ik ja….maar dat heb ik niet,heel veel verstand heb ik niet ervan,dat soort dingen laat ik aan hier in huis over;-)
    bij mij lopen alle spellen van de sims wel goed…..deze bug had ik na uit eten…

  3. Ik moet constant nieuwe koks en bediening inhuren en ook die freeze houding herken ik maar al te goed. Ook heb ik 1 sim die alleen woont en die dus eigenaar van een restaurant is en dan sluit ik het restaurant omdat de werknemers moe zijn en als ik zgn 24 uur later weer open, moet ik weer opnieuw beginnen met nieuwe koks en bedienig aannemen omdat hij zegt dat ik niks in dienst heb. Heb zelfs al gehad dat het spel zegt dat ik helemaal geen restaurant in bezit heb, en een tijdje later weer wel. Heel irritant om steeds weer nieuwe mensen te moeten aannemen.

  4. Oh ja die enige die het wel blijft doen is de host, die blijft het restaurant wel trouw. Ook had ik graag een 2e host gehad maar weet niet hoe ik dat voor elkaar kan krijgen.

  5. Mijn Sims willen het huis maar niet meer naar binnen gaan.
    Ik heb de verhoging weg gehaald, de trappertjes, hekken en stenen.
    Maar ze willen gewoon het huis niet meer in.