Hint naar aankondiging van peuters in De Sims 4?

5

De vraag of en wanneer er peuters komen in De Sims 4 houdt de community nu al een lange tijd bezig. Er lijkt hier nu eindelijk bijna een einde aan te komen. In De Sims 4 Uit Eten zijn er namelijk wel twee heel opmerkelijke decoraties toegevoegd aan de nieuwe fornuizen: een babyfles tussen de sausflessen en een teddybeertje. SimGuruGraham liet eerder weten dat het kinderspullen accessoirespakket deze maand nog zou verschijnen en er hierna weer een teaser zou verschijnen over welke content we de komende 2/3 maanden voor De Sims 4 kunnen verwachten. Dit doet ons toch wel vermoeden dat we deze maand eindelijk de langverwachte aankondiging van peuters in De Sims 4 kunnen verwachten. Niets is natuurlijk nog zeker, maar dit is toch wel een van de duidelijkste hints tot nu toe en peuters is zo’n populair onderwerp dat het ook geen verrassing is dat ze dit ooit zullen gaan toevoegen.

Deel dit bericht

5 reacties

  1. Dit kan niet anders dan naar peuters verwijzen!
    Wel jammer overigens dat het nou net op zo’n belangrijk meubel moet staan voor elk restaurant. Nu zie je in elk restaurant dat beertje xD

    • Ja inderdaad! Super fancy restaurant en dan babyspullen in de keuken 😉

  2. Ja, als dit geen hint is dan weet ik het ook niet meer. Het beertje is inderdaad wel opvallend. Ik zat een screen te maken van mijn kok in de keuken en het viel meteen op. Anderzijds zoom ik vaak wel meer in, dus zo erg vind ik het niet. En het heeft ook wel iets liefs.