SimGuruGraham over het nieuwe accessoirespakket en meer

7

SimGuruGraham heeft op Twitter een interessante tweet gepost. Zo onthult hij onder meer dat het nieuwe Sims 4 accessoirespakket, dat gericht is op nieuwe accessoires voor kinderen, ook ergens in juni uitgebracht wordt. Nadat het accessoirespakket is uitgebracht kunnen we ook weer een nieuwe teaser verwachten waarin nieuwe content voor De Sims 4 wordt onthuld voor de komende maanden. De tweet van SimGuruGraham is hieronder te zien. Wat hoop jij te verwachten in de volgende teaser? Laat het weten in de reacties!


Deel dit bericht

7 reacties

  1. Vogelzang op

    Ik hoop zelf heel erg op 2 uitbreidingspakketten:
    1. Boerderijleven:
    Van paarden, eenden, honden tot schapen. Leef als een boer en oogst gewassen, rijd op de tractor, koeien melken, kaas maken, etc.
    2. Pretparken, dierentuinen en circussen
    De naam zegt het al. Misschien ook nog met seizoenen erbij inbegrepen.

    Helaas denk ik niet dat deze twee uitbreidingspakketten er komen, ook al is het iets totaal nieuws.

    • Vogelzang op

      En natuurlijk hoop ik ook op wat basisdingen die terugkomen in gratis updates, zoals peuters, meerdere openbare gelegenheden (nu is het alleen een bibliotheek, een bar en een zwembad). Ook hoop ik dat De Sims op z’n minst de regio waarin je speelt (een Sims stad is opgebouwd uit meerdere regio’s), dat je binnen de regio niet een laadscherm hoeft te zien. Ik had veel liever een open wereld 🙁

  2. simexotica op

    Ik hoop heel erg op seizoenen en vakantie. een boederij lijkt me idd ook erg leuk.Een open wereld was idd leuker geweest,ook een mooi autootje enzo,maar ja.

    We wachten het af,op zich ziet het er wel leuk uit dat restaurant game.

    • Vogelzang op

      Vervoer is inderdaad ook iets wat ik erg mis in De Sims 4. Hopelijk komt dat ook nog in een gratis update. De restaurant game vind ik inderdaad ook erg leuk, alleen het had makkelijk bij Aan het Werk gekund. Ik hoop stiekem eigenlijk wel dat De Sims concurrentie gaat krijgen van een andere ontwikkelaar. Dat zie je nu ook met Rollercoaster tycoon games. Er zijn er nu 2 die telkens hun game proberen te verbeteren ten opzichte van de ander door meer attracties etc. toe te voegen. Dat zou bij De Sims ook wel handig zijn. Het moet EA niet komen aanwaaien, ze moeten blijven innoveren.