Blog: 11 manieren om jouw restaurant aan te passen in De Sims 4 Uit Eten

0

Er is een nieuwe blog verschenen over de manieren waarop je jouw restaurant kan aanpassen in De Sims 4 Uit Eten. Stel de menukaart samen, selecteer de outfits voor je personeel en versier je restaurant met decoraties om je gasten tevreden te houden en een goede sterrenscore te verdienen.

11 manieren om jouw restaurant aan te passen in De Sims 4 Uit Eten

Jouw Sims kunnen meer doen dan alleen meer restaurants bezoeken in De Sims 4 Uit Eten Game Pack*. Als je iets ambitieuzer bent, kun je als mogelijke restauranteigenaar en foodie je eigen restaurant bouwen.

Er zijn zoveel manieren om jouw eigen restaurant te ontwerpen, op smaak te brengen, in te richten en te bouwen dat… nou ja, genoeg gepraat; het is tijd voor wat uitleg! We hebben een lijst met manieren gemaakt waarmee je een restaurant samen kunt stellen en we hebben zelfs een video waarin je kunt zien hoe het is om jouw eigen restaurant te runnen. Met deze tips bij de hand kun je een algemene sterrenscore verbeteren, wat tot meer winst en succes kan leiden!

Geef je restaurant een naam. Wat zegt een naam precies? Zeg het maar. Nee, serieus. Ieder restaurant heeft een naam nodig en we hebben jou een snelle en eenvoudige manier gegeven om een naam te bedenken voor jouw nieuwste eettentje.

Kies een stijl. Als je regelmatig restaurantrecensies leest, dan weet je dat stijl en sfeer heel belangrijk zijn voor restaurantbezoekers. Richt je restaurant creatief in door een ondergrondse eetkerker te maken, of een tuinterras met een haagdoolhof ernaast. Bouw een paar verdiepingen om bezoekers van het uitzicht te laten genieten of bouw je favoriete snackbar na.

De Sims 4 Uit Eten restaurant sushibar

Vergeet de basis niet. De vereisten voor een restaurant zijn vrij eenvoudig, waardoor je een hoop flexibiliteit hebt om er echt wat unieks van te maken. Je hebt een toilet, ontvangstbalie, bedieningsdesk en kokstafel nodig, plus een aantal dineerplekken. De dineerplek is niet zomaar een tafeltje, maar een combinatie van tafels en stoelen. Of barkrukken en tafels. Sims moeten namelijk zittend kunnen eten. Het zijn toch zeker geen geiten!

Kies wat pittige decoraties uit. Als je zitplaatsen buiten hebt, is het verstandig om de nieuwe warmtelamp te plaatsen om ervoor te zorgen dat iedereen het warm genoeg heeft. Gebruik de nieuwe eethoeken als je weer eens wat anders wilt dan gewone eetkamerstoelen en barkrukken. Geef jouw keuken een authentiek tintje met de voedselrekken en geef de Nectarkoelkast een prominente plek, zodat het er allemaal tiptop uitziet. Spelers die zelf graag uit eten gaan, kunnen hun experimentele voedselfoto’s aan de muur hangen. En tot slot zien de prachtige, enorme nieuwe aquariums er niet alleen geweldig uit; ze houden de vangst van de dag ook lekker vers voor dat nieuwe visrestaurant. De decoratieve opties voor De Sims 4: Uit Eten zijn heel erg smakelijk.

De Sims 4 Uit Eten restaurant personeel outfits

Ontwerp de borden. Een van onze favoriete nieuwe voorwerponderdelen in De Sims 4 Uit Eten is de bordenset die aangepast kan worden. Kies uit een paar lege borden die plat tegen het gebouw kunnen worden geplaatst, als uithangbord kunnen dienen of op de grond kunnen worden gezet. Kies vervolgens uit verschillende symbolen, letters en kleuren om een bord te creëren dat uniek is voor jouw restaurant. Dit is een leuk, simpel en creatief hulpmiddel dat voor verschillende restaurants gebruikt kan worden!

Kleed het geheel aan. Sims kunnen vrijwel alles dragen en wij weten dat het voor jullie verhalen belangrijk is dat ze er goed uitzien. Via een simpel menu kun je bepalen hoe klanten zich dienen te kleden wanneer ze in jouw restaurant willen dineren. Is het een chique tent? Boem, kies voor formeel. Wil je dat mensen zich wat uitbundiger kleden? Misschien is feestelijk een betere stijl voor jou. Bepaal zelf de totale look!

De Sims 4 Uit Eten restaurant sterrenscore

Trek het personeel wat leuks aan. Ieder restaurant heeft koks, bediening en hosts en die hebben allemaal kleding nodig! Hoeveel en wat voor kleding; dat is helemaal aan jou. Je kunt snel uit een serie kant-en-klare kleding kiezen, of je kunt ‘Creëer-een-Sim’ openen voor iedere functie en ieder geslacht voor die functie. Wil je dat jouw bediening berenpakken dragen uit het De Sims 4 In de Natuur Game Pack*, of misschien de ridderkostuums uit De Sims 4 Beleef het Samen? Ga ervoor. Misschien wil je het stijlvol houden met surfshorts en bikini’s voor jouw hosts? Dat kan natuurlijk ook. Kleding speelt een belangrijke rol voor het creëren van een thematische, hilarische of realistische sfeer en de keuze is helemaal aan jou.

Kies het menu. Het uitkiezen van de gerechten moet een eenvoudig en lekker proces zijn. En dat is ook zo! Met behulp van een eenvoudige interface kun je snel menu’s selecteren en hier voorbeelden van bekijken. Wat dacht je van een menu in de stijlen Restaurant, Brunch, Experimenteel of Italiaans? Maar als je niet van de kant-en-klare keuzes houdt, dan kun je natuurlijk ook zelf aan de slag gaan.

Pas een menu aan. Zoals zo vaak het geval is in De Sims 4, heb je de keuze om iets helemaal naar JOUW smaak aan te passen! Je kunt bestaande menu’s laden en ze hier en daar wat aanpassen, of je kunt handmatig ieder gerecht selecteren dat het restaurant zal serveren. Dat geldt voor het Voorgerecht, Hoofdgerecht, Dessert en Dranken! De afbeeldingen zijn prachtig en helder en alles ziet er smakelijk uit. De moeilijkste keuze is het bepalen wat er NIET op het menu komt te staan bij het restaurant!

De Sims 4 Uit Eten restaurant

Leer van ‘Mijn bibliotheek’. Als je niet zeker weet waar je met jouw restaurant moet beginnen, kun je in ‘Mijn bibliotheek’ zes prachtige kant-en-klare restaurants bekijken, die je cadeau krijgt bij De Sims 4 Uit Eten. Chez Lama laat zien hoe prachtig een restaurant kan zijn, terwijl Hoddes Burgertent een eerbetoon is aan De Sims 3. De Duikende Pelikaan is vanzelfsprekend een visrestaurant waar absoluut geen luchtje aan zit. Als je inspiratie nodig hebt, dan kunnen wij je op weg helpen!

Delen met de galerie. Een van onze favoriete onderdelen van De Sims 4 is de galerie en dit is de perfecte manier voor onze beste makers om eenvoudig ideeën te delen. Bovendien kunnen fans die niet zo graag bouwen hier uit de allerbeste creaties van de community kiezen. Zorg dat je jouw restaurants via de galerie deelt zo gauw je de laatste hand aan het menu hebt gelegd! Het is ook goed om te weten dat de kleding van het personeel, gasten en aangepaste menu’s bewaard blijven als onderdeel van het fysieke restaurant!

De Sims 4 Uit Eten Game Pack wordt op 7 juni uitgebracht. We staan te popelen om jullie creaties te bekijken!

Bron: thesims.com

Deel dit bericht