Je kan restaurants kopen in De Sims 4 restaurant game pack

5

Het zal waarschijnlijk mogelijk zijn om in het De Sims 4 restaurant game pack ook restaurants te kopen en te beheren. Dit blijkt uit een tweet van SimGuruNinja waar op de printscreen is te zien dat er bij de telefoonopties een nieuwe optie staat om een restaurant te kopen. Waarschijnlijk had deze informatie nog niet gedeeld mogen worden, aangezien de tweet na het plaatsen weer snel is verwijderd. Benji_br (via SimsVIP) heeft echter nog een screen hiervan weten te maken zodat we dit nieuws toch met jullie kunnen delen.

De Sims 4 restaurant kopen

Deel dit bericht

5 reacties

    • Ja natuurlijk moet je er voor betalen. Nee je hebt er geen uitbreidingspakket voor nodig alleen de sims 4 zelf. En nee het is er nog niet uit.

  1. Melly,

    Je zult er wel voor moeten betalen. Nieuwe uitbreiding waarschijnlijk.
    Maar of we nu op zo’n uitbreiding zitten te wachten??
    Winkel runnen gaat de helft van de tijd al verkeerd. Personeel loopt weg, of gaat achter een PC zitten.
    Handig. Lijkt me wel leuk, daar niet van.
    Maar de hardcore spelers wachten op veel andere dingen, peuter/kleuters, huisdieren, weersverandering..
    Tja…sommige mensen stappen af en toe naar de Sims 3 om hun Sims weer eens te zien schaatsen of zien bevriezen en dan ontdooien met de fohn….hahaha

    Nou, ja..niet zeuren…we wachten maar weer af.

    • Hier is niet echt geen antwoord op. Simpelweg omdat de Sims 4 nog niks heeft gezegd over een ‘dieren gamepack’. Voorlopig zullen ze dit ook niet doen. Ze zijn nu kleine gamepacks aan het uitbrengen in plaats van grote, en een gamepack die dieren bevat is toch best wel een grote uitbreiding. Snapje? Ik denk dat ze zich voorlopig nog niet gaan bezighouden met dieren.