Binnenkort romantische strandupdate voor De Sims FreePlay

10

Volgende week komt er een nieuwe strandupdate naar De Sims FreePlay die in het teken van Valentijn staat. Zo is in de nieuwe trailer onder meer een romantische bruiloft te zien aan het strand en een serenade met gitaar bij het kampvuur. Ook zie we onder meer strandvolleybal en zeemeerminnen voorbij komen, hebben jullie er al zin in?


De Sims FreePlay strandupdate

Love is in the air! Get ready for romance by the beach as your Sims fall in love on a romantic island getaway!

– Take your valentine to an unforgettable paradise on Tropical Romance Island.
– Be transformed into a mermaid or merman and make a splash in the crystal clear Mermaid Reef.
– Create the beachside wedding of your dreams, surrounded by friends and family, as they watch you say “I do” on the sand.
– Find inner peace with a morning yoga session in your own hidden bungalow.
– Dine above the water and feast your eyes on your beloved during a romantic candlelight dinner.
– Serenade your sweetheart at a romantic beach bonfire.
– Snuggle up and gaze at the stars – and your true love’s eyes – in a hammock built for two.
– Pair up and enjoy the sun with a friendly round of beach volleyball.

Escape to your romantic getaway in The Sims FreePlay.

Deel dit bericht

10 reacties

    • Het lijkt op een nieuw strand. Ik denk dat je wel het mysterieuze eiland moet hebben ontgrendeld, maar dat je niet per se ook het strand van de levensdromen missie moet hebben gebouwd. Maar dat is speculatie van mijn kant. Ik denk dit omdat veel spelers nog niet zo ver zijn en er veel dan niet hiervan gebruik zouden kunnen maken.

      We zullen het volgende week zien! 🙂

  1. Dank u

    Wanneer is deze update in Nederland verwacht?
    De pups rompers en boettiekkapsels zijn allemaal gelukt
    is er ook sprake van het vip niveau of dat zo blijft of er weer extra dingen komen (zoals de hiphop kleding vip 8 en de rode loper vip 4)

  2. Dat is nog niet bekend. Deze update zou dinsdag kunnen komen maar ook later.

    Verder verwacht ik dat ze in de toekomst nog wel nieuwe VIP-beloningen zullen toevoegen om het aantrekkelijker te maken en te houden. Maar dat is verder niet officieel bevestigd.

  3. Als ik de omschrijving zo lees lijkt het erop dat er een heel nieuw eiland komt: Tropical Romance Island. Ik denk niet dat het zo groot zal zijn als het Mysterieuze eiland, maar dat het in ieder geval wel een nieuw gedeelte wordt. Het lijkt inderdaad niet op het strand van de levensdromen en nalatenschap missie. Dus ik vermoed dat het ergens in de zee bij het mysterieuze eiland wordt toegevoegd. Vergelijkbaar met onder meer de camping en het kasteel dat ineens verscheen met de update, maar dan ergens in de zee.

    Maar we zullen het snel genoeg zien. Het boetiekhaar-evenement loopt geloof ik maandag af, dus waarschijnlijk zal de nieuwe update pas daarna verschijnen.