Dixons, MyCom en iCentre zijn failliet verklaard

6

Dixons, MyCom en iCentre zijn failliet verklaard (bron: Tweakers). Er wordt gekeken naar mogelijkheden om een doorstart te maken. Eind september was MyCom België al failliet verklaard en nu moeten ook deze Nederlandse winkels eraan geloven. MyCom en Dixons verkochten vroeger ook De Sims 3 en De Sims 4 games, maar hier zijn ze al enige maanden mee gestopt. Er zijn dan ook geen links meer te vinden naar hun webshops in onze De Sims Prijsvergelijker. Wel kunnen er nog links aanwezig zijn bij de vorige edities van ons laptopaankoopadvies. Deze zullen we nog gaan verwijderen totdat meer bekend is over een eventuele doorstart.

Normaal gesproken posten we alleen nieuws over De Sims, maar aangezien dit grote Nederlandse winkels betreft die ook in het verleden De Sims games hebben verkocht vonden we het relevant om te melden.

Deel dit bericht

6 reacties

  1. JitsePlaysSims op

    Toch wel raar, zeker 80% van mijn Sims 3 aankopen heb ik gekocht bij de Dixons. Voor de Sims 4 kocht ik het vooral via Origin, maar ik vind het wel jammer dat ze nu failliet zijn.

  2. Ik heb ook veel De Sims 3 spellen gekocht bij Dixons en MyCom. Toch wel naar dat ze misschien nu uit het straatbeeld gaan verdwijnen. Ik vond de MyCom altijd wel een fijne winkel en bij electronicaspullen is het altijd fijn als je een fysieke plek hebt waar je terug kan gaan voor garantie.

    • JitsePlaysSims op

      Precies, bij mij in de buurt was ook altijd een Dixons, zo kon ik altijd teruggaan mocht er iets mis zijn.