De Sims FreePlay Lang haar-evenement is vandaag gestart

3

Vandaag is het Lang haar-evenement in De Sims FreePlay gestart. Door de collecties te voltooien met de hobby modeontwerpen kan je in totaal 9 verschillende kapsels vrijspelen. Op ons forum kan je meer informatie vinden over dit evenement.

Deel dit bericht

3 reacties

  1. Ik begreip dat evenement dus niet , een sim van me heeft als hobby ‘modeontwerper’ (niveau 2/6) ze krijgt een paar spullen maar ze kan ze niet aan doen en ze krijgt ook geen lang haar , bedankt om te lezen en het zou ook fijn zijn als je me kunt helpen 🙂

    • Per kapsel moet je alle 12 kledingstukken maken. Je maakt vaak een dubbele (dat telt niet). Voor de laatste kledingstukken heb je het hoogste niveau van de hobby nodig. Je kunt de kledingstukken niet aantrekken. Ik meer kans te hebben op volledige sets is het handig zoveel mogelijk sims de hobby te laten uitvoeren in opdrachten van 10 minuten. Succes!!!

  2. Hoi,
    Ik zag een tijdje geleden dat het binnekort het lang haar evelent zou gaan beginnen.
    Maar, toen ben ik een tijdje niet online geweest (vakantie enzovoort) Nu kan ik het nergens meer vinden, ookal was ik niet begonnen aan het evelement. Ik vind het echt jammer dat het voorbij is, kan ik niet iets doen zodat ik het evelemt kan beginnen ookal is de tijd voorbij?
    Echt super bedankt voor het lezen en help me asjeblieft