Nieuwe poll: Welke muis gebruik jij voor De Sims 4/De Sims 3?

7

Vorige maand vroegen we hoelang jullie meestal De Sims 4 achter elkaar spelen. Er hebben maar liefst 1.786 mensen gestemd, waarvoor bedankt! We moeten eerlijk zeggen dat de uitslag ons wel wat heeft verrast. Zo’n 22% van de stemmers gaven aan De Sims 4 (nog) niet te hebben. Van de mensen die het spel wel hebben speelt het grootste gedeelte meer dan 4 uren achter elkaar. De Sims 4 is natuurlijk wel een spel waar je even lekker voor gaat zitten en makkelijk veel uren achter elkaar kan spelen, maar we waren eerlijk gezegd een beetje verrast dat er zoveel enthousiaste spelers op onze site zitten. Slechts 3% van de mensen gaf aan De Sims 4 minder dan een uur te spelen nadat ze het hebben opgestart.

Polluitslag - Hoelang speel jij meestal De Sims 4 achter elkaar?

Deze maand zijn we benieuwd welke muis jullie gebruiken voor De Sims 4 of De Sims 3. Gebruiken jullie De Sims 4 Steelseries muis, een muis met of zonder draad of zijn er zelfs mensen die de voorkeur geven aan het touchpad en toetsenbord? Laat in de reacties weten waarop jij hebt gestemd!

Deel dit bericht

7 reacties

    • Serieus? Zo zie je maar weer dat smaken verschillen. Ik krijg al bijna pijn in mijn hand als ik alleen al naar De Sims 3 muis kijk. Hij is verder wel leuk, maar niet voor dagelijks gebruik. De Steelseries muis vind ik daarentegen perfect. Ik zat al een tijdje op een andere muis met hetzelfde model van Steelseries te azen, dus het kwam goed uit dat ze een De Sims 4 muis hebben gemaakt.Ik gebruik nu De Sims 4 muis voor mijn laptop en een andere Steelseries muis voor mijn desktop.
       
      Ik heb overigens De Sims 3 muis nu bij de opties toegevoegd. Hij staat wel helemaal onderaan omdat anders de andere stemmen door de war gingen.

  1. Toch neig ik altijd weer naar een bedrade muis, Draadloze muizen zijn bij mij standaard leeg of maken geen contact. Ergens lijkt de Sims 4 muis me ook wel gaaf, alleen vind ik het helaas wat aan de dure kant.

    • Ik heb daar nog nooit last van gehad, dat de muis geen contact maakt. Ik heb een muis van logitech. Dan krijg je er gratis een programmaatje bij (SetPoint) waar je al je instellingen kunt bewerken en de staat van de batterij kunt cobtroleren.

  2. haha nefje ik gebruik nu een andere muis de muis heeft het begeven hij is gevallen zucht…..ahh oke, ja ach mijn volgende word wel weer een gewone muis van mycom,laat ze toch steeds vallen…;-)De kleuren van de drie vond ik wel leuk.