Origin Bètaprogramma: Speel als eerste De Sims 4

5

SimsVIP heeft ontdekt dat Origin een Bètaprogramma heeft gelanceerd waar je je kan opgeven voor deel te nemen aan een bèta voor verschillende games waaronder De Sims 4. Niet iedereen zal geselecteerd worden voor deze bèta, maar als je graag de nieuwste dingen voor De Sims 4 wilt gaan proberen voordat ze officieel worden uitgebracht kan je natuurlijk altijd een kans wagen. Je kan je aanmelden via de Origin Bètaprogramma pagina.

Speel als eerste
Gek op onze games? Wil je ons helpen ze nóg beter te maken? Vertel onze in welke games je geïnteresseerd bent. Wanneer we dan een bètaversie uitbrengen, mag jij hem misschien wel uitproberen!

Om je aan te sluiten bij ons bètaprogramma kies je hieronder de franchises waarvoor je graag openbare bètaversies wilt testen. De informatie die wij verzamelen tijdens onze bètatests gebruiken we om onze games en diensten te verbeteren. Let op: deelname aan onze programma garandeert niet dat je toegang krijg tot elke bètaversie. Als je ervoor kiest deel te nemen aan een bèta, ontvang je een e-mail van ons en verschijnt het pictogram in je Origin-bibliotheek. Alle bètaversies waarvoor je geselecteerd wordt, zijn zichtbaar in je Origin-bibliotheek.

Deel dit bericht

5 reacties