De Sims FreePlay – Baby Steps update komt eraan!

9

De Sims 4 moet het voorlopig nog even zonder peuters stellen, maar De Sims FreePlay krijgt binnenkort vele nieuwe mogelijkheden voor baby’s en peuters. Wat dacht je van vingerverven, nieuw speelgoed en de mogelijkheid om baby’s uit hun box te halen? In de onderstaande trailer zie je alvast een voorproefje van de nieuwe Baby Steps update die vermoedelijk volgende week zal verschijnen.

Deel dit bericht

9 reacties

  1. @michel, Jitse Met de nieuwe update krijgen baby’s en peuters cyborgkrachten en nemen ze heel Simstad over, wisten jullie dat dan niet? Een peuter heeft al eens het hele winkelcentrum op zijn kop gezet…
     
    Maar even zonder gekheid, ik denk dat dit een kwestie is van iets te veel willen met te slechte graphics. Het ziet er dan al snel wat apart uit. In het spel zitten echter niet dezelfde camerahoeken als je ziet in trailers, dus ik denk dat het er in het spel beter uit zal zien.

    • Ben zelf ook geen Freeplay speler, ik geloof dan ook wel dat het vast wel een leuke update is voor Freeplay spelers 😀

    • Mij lijkt deze update wel leuk, maar tegelijk doet het bij dit soort updates wel een beetje pijn dat we zulke dingen (nog) niet hebben voor De Sims 4.

  2. Dit is verdorie precies wat we in de Sims 4 nodig hebben.. Ze plagen de Sims 4 spelers gewoon inderdaad..
    Zo mogen ze het in de Sims 4 ook wel maken, echte kleine kindjes, die eerst kruipen en langzaam gaan lopen, waar je mee om kan sjouwen en slepen, gewoon zoals het hoort. Hopen op een baby uitbereiding voor de Sims 4 🙂