De Sims 4 Wellnessdag verschijnt 14 juli

4

EA heeft zojuist aangekondigd dat het De Sims 4 Wellnessdag Game Pack vanaf 14 juli verkrijgbaar zal zijn.

Het De Sims 4 Wellnessdag Game Pack wordt binnenkort uitgebracht!

Een ontspannen sessie in de spa
Na al dat harde werk in april dachten we dat de Sims wel een beetje Zen in hun leven konden gebruiken, en wat is er nu ontspannener dan een luxe spa? De Sims 4 Wellnessdag Game Pack* komt later deze maand uit!

De Sims 4 Wellnessdag

Zoals je waarschijnlijk al hebt geraden bevat De Sims 4 Wellnessdag een nieuwe locatie, namelijk de spa. Als je het pack ontvangt, worden er drie door Maxis gemaakte spa’s en een nieuwe sportschool aan je Mijn bibliotheek toegevoegd, die je op elk moment en waar dan ook kunt plaatsen. Ze zijn er in verschillende vormen en maten dus je kunt de spa zoeken die het beste bij jouw persoonlijkheid past (of je kunt er zelf eentje bouwen).

Eenmaal in de spa kunnen Sims chillen (en van O jaa! genieten) in een sauna, of een ontspannen massage krijgen. Er zijn tal van leuke nieuwe interactieve voorwerpen voor je Sims om in de spa van te genieten, zoals een massagestoel en een modderbad waarover we je later meer zullen vertellen. Maar dat is nog niet alles wat er in het Game Pack zit.

Je Sims kunnen ook hun wellnessvaardigheid opbouwen door aan yoga te doen, massages te geven en te mediteren. Hoe meer ze deelnemen aan deze nieuwe activiteiten, hoe beter ze erin worden. Een hoger ontwikkeld wellnessniveau betekent nieuwe yogaposes, de mogelijkheid om superieure massages te geven en een speciale meditatieverrassing die we nu nog niet willen verklappen!

De Sims 4 Wellnessdag

We kunnen niet wachten om nog meer informatie over De Sims 4 Wellnessdag met jullie te delen, dus houd onze blogs en sociale kanalen in de gaten als we afstevenen op de release op 14 juli.

Bron: thesims.com

Deel dit bericht

4 reacties

  1. Veel plezier met je vakantie dan Sevda, hebben jullie geen wifi dan?
    Je ken Pinguintech dan mooi via bijv. je telefoon in de gaten houden voor updates over de nieuwe gamepack 🙂

  2. simexotica op

    Tja het lijkt me wel leuk,maar weersverandering vind ik eens realistisch.Weer zo’n game pack,ik zie het wel,als ik het koop koop ik het alleen om het spel compleet te houden,maar erop te zitten wachten ?? Mwa nee,heb liever eerst de noodzakelijke dingen en dan al die game packs erbij!!!!