Probleem: De Sims 4 start niet meer op

235

Sinds de laatste Origin update hebben veel mensen weer last van diverse problemen met De Sims 4. Als De Sims 4 niet meer opstart of als je ineens een melding krijgt dat De Sims 4 niet draait op jouw videokaart, dan kan je dit probleem waarschijnlijk oplossen door Origin in-game uit te schakelen. Deze optie kan je vinden onder de toepassingsinstellingen in Origin.

Deel dit bericht

235 reacties

  1. Dames en heren ik ben er achter gekomen wat je miet doen als je in beeld krijg dat hij niet loopt 1. Die disc 2 erin 2. Tik een paar keer op de computer kast en als het goed is gebeurt er dan iets 3. Dan ga je naar u torren ofz en dan naar gedownload en dan sims je voert je ww in en hij start van zelf op hoop dat jullie er wat aan hebben bij mij werkte het wel

  2. Hii,

    Ik heb een probleem met sims 4. Ik krijg telkens een fout melding als ik sims 4 wil bijwerken.

    Dit is de foutmelding:

    DOWLOADFOUT
    Origin kan de Sims 4 digital deluxe niet downloaden naar..

    Controleer of de locatie beschikbaar is of annuleer en start de download opnieuw op een andere locatie.

    ——————————————————————————————————————————————————–

    Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? Heb het spel nog niet zo vaak gespeeld. En kan het nu al niet meer spelen!

  3. Ik heb op game repareren gedrukt op alles, maAR ECHT ALLES, ik zie nog steeds alleen zwart en dan staat er iets inhoud is niet mogelijk blabla, heb hier nu al 2maanden last van, kan iemand me ajb helpen. Dankjee alvast xx

  4. Mijn sims 4 + orgin starten allebij niet meer op dacht eerst dt het aan mijn laptop lag maar al het andere doet het gewoom. Heb hem ook al 2 keer opnieuw opgestart maar hij doet het nog steeds niet. Helpp!

  5. ik zit op orgin en klik op sims 4 maar kan niet op spelen drukken. Toen wou ik orgin in game uitzetten maar dat kan ik niet uitzetten ! ik heb dit spel nog maar 1 dag en 1 x gespeeld help aub.