Probleem: De Sims 4 start niet meer op

235

Sinds de laatste Origin update hebben veel mensen weer last van diverse problemen met De Sims 4. Als De Sims 4 niet meer opstart of als je ineens een melding krijgt dat De Sims 4 niet draait op jouw videokaart, dan kan je dit probleem waarschijnlijk oplossen door Origin in-game uit te schakelen. Deze optie kan je vinden onder de toepassingsinstellingen in Origin.

Deel dit bericht

235 reacties

    • Wat moet ik nu doen? Ik heb hem ookal verwijderd en origin ookal
      

    • Ik heb hetzelfde! Als ik inlog bij Origin staat de hele game er niet meer tussen! Wat een onzin… allemaal sinds de update van zwangere mannen.

    • Ik heb precies hetzelfde en ik heb ook geen idee hoe ik het moet oplossen… D:

  1. Mijn sims 4 start niet meer op (heeft het altijd zonder problemen gedaan), origin start moeilijk op maar doet het wel. als ik daar bij ‘games’ kijk staat hij er wel, maar vervaagd (ik weet niet hoe ik dat moet zeggen) en je kan niet op ‘spelen’ klikken, origin geeft daar ook geen uitleg bij. Iemand enig idee hoe ik dit op zou kunnen lossen?

  2. Ik had net origin opgestart. Daarna klikte ik op games, maar daar kwam te staan dat ik geen games heb gekocht… (Hiervoor stond daar altijd gewoon de Sims 4) Daarna probeerde ik de Sims 4 gewoon via mijn computer te openen, maar toen moest ik de product code invoeren. Omdat ik die code al gebruikt had om het spel te installeren, gaf origin natuurlijk aan dat de code al in gebruik is… Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

    • Bedankt voor de reactie! Ik kan alleen nergens vinden hoe ik kan zien of ‘mijn games’ alleen op afgelopen week staat… D:

  3. Hey ik speel op een Mac en mijn Sims werkt ook niet meer maar moet wel bekennen dat ik mods gebruik ik had 8 uitbreidingsplannen pakketten dus ZONDE VAN AL MIJN GELD😢😢😢😢heb alles al ge probeert

  4. Bij mij staat de sims ook niet meer bij ” mijn games ” wel bij bestelgeschiedenis en als ik op verborgen games zet komt de sims tevoorschijn.. Heb al van alles geprobeerd nu als ik het spel wil opstarten valt ie gelijk uit en krijg ik bericht met: er is een probleem opgetreden waardoor het programma niet meer goed werkt. Het programma wordt gesloten en er wordt een melding gegeven als er een oplossing is. Kan iemand me aub helpen ik snap er niks meer van…

  5. Sinds de nieuwe update van Origin 2016, kan ik mijn Sims 4 niet meer updaten. Als ik op ‘Updaten’ klik, gaat de Sims eerst heel erg lang de spelgegevens controleren, en dan zegt Origin: Er is een fout opgetreden! Met de code ‘196613:200’. Ik heb geen idee wat die code betekend en wat ik er aan kan doen! Help me alsjeblieft. Ik vind het heel zonde als ik het niet meer kan spelen!😞