Probleem: De Sims 4 start niet meer op

235

Sinds de laatste Origin update hebben veel mensen weer last van diverse problemen met De Sims 4. Als De Sims 4 niet meer opstart of als je ineens een melding krijgt dat De Sims 4 niet draait op jouw videokaart, dan kan je dit probleem waarschijnlijk oplossen door Origin in-game uit te schakelen. Deze optie kan je vinden onder de toepassingsinstellingen in Origin.

Deel dit bericht

235 reacties

    • Pinguïntech op

      Als je in Origin met de rechtermuisknop op De Sims 4 klikt dan kan je onder een van de opties het spel bijwerken. Heb je dat al geprobeerd?

    • heb ik ook gisteren de update gedaan
      nu werkt het spel niet ik hun gebeld
      moest ik het spel verwijderen en opnieuw installeren gedaan en nu krijg ik de sims 4 niet meer geïnstalleerd alles geprobeerd elke keer gebeld.
      Origin zelfs verwijderd en opnieuw geïnstalleerd niks helpt

    • hoi mijn vriendin heeft ook de sims 4 en je moet op je rechter muis knop drukken en dan op de game met de rechhtermuis knop klikken en dan op game reparenen en dan lukt het wel

  1. Hoi!
    Heb je al geprobeerd om de game te repareren?
    Rechtermuisknop klik op de game ( in Origin, bij ‘mijn games’). Klik vervolgens op ‘game repareren’. Hierna proberen op te starten.

    groet

    • hoi jacqeline doe het zo mijn vriendin heeft ook de sims 4 en je moet op je rechter muis knop drukken en dan op de game met de rechhtermuis knop klikken en dan op game reparenen en dan lukt het wel