De Sims 4 Aan het Werk: laadschermen naar carrièrelocaties en meer nieuws

8

SimGuruGraham heeft laten weten dat je inderdaad een laadscherm zal zien als je naar een carrièrelocatie in De Sims 4 Aan het Werk wilt reizen. Dit zal hetzelfde werken als reizen naar andere (openbare) kavels. Je hoeft je Sim echter niet elke dag naar hun werk te volgen als je hebt gekozen voor één van de drie nieuwe actieve carrières. Zo liet SimGuruGraham weten dat je ook gewoon je Sim naar zijn werk kan sturen vergelijkbaar met hoe Sims nu naar hun werk gaan. Op dit moment zijn er ook geen plannen om de laadschermen te laten verdwijnen zei hij.

In The Sims 4 At Work, will have Loading Screen to the Sims go to Work, and Back?

SimGuruGraham: Yes, you’ll still need to load when traveling between lots.

 

SimGuruGraham: You don’t have to follow them to work each day. You can send them off similar to the base game careers if you choose.

 

Hello Graham Nardone is there any chance of the loading screens of The Sims 4 go away once and for all?

SimGuruGraham: That’s not something we’re planning around at this time.

Verder gaf hij aan dat er 47 pagina’s aan in-game lessen zullen zijn over het runnen van je eigen winkel in De Sims 4 Aan het Werk. Hieruit kunnen we waarschijnlijk opmaken dat deze nieuwe functie erg uitgebreid zal zijn.

SimGuruGraham: Whew… all told, retail stuff has 48 pages of in-game lessons in Get To Work. Meaty feature!
They should all be accurate now! Make that 47 pages… 🙂

Deel dit bericht

8 reacties

  1. simexotica op

    nja leuk dat simgurugeval,maar duidelijker mag hij wel zijn,of er moet gewoon helemaal niks over de uitbreidingen gezegd worden,want als je dingen aankondigt dan moet je er ook wat over zeggen,iedereen heeft vragen wat logisch is.

    Want wat is het nou?? Kan je nou wel als detective zijnde meewerken of niet? ik bedoel kan je nou wel van dit huis naar dat huis?Om te onderzoeken….Lijkt me met een laadscherm erg lastig…..!

    welke carriére lijkt jou het leukst nou uhhh een eigen zaak??? die staat hier ook niet bij. Beetje vaag allemaal ik denk ik zie wel!

  2. Erg fijn dat je je sims gwn naar werk kan sturen zonder ze erbij te helpen. Ik vond dat zo vervelend in de Sims 3. Soms had je het gwn te druk met de andere sims en geen tijd om ook nog brandjes te blussen, maar dan kreeg je voor straf geen inkomen. Ben blij dat het niet het geval is met de Sims 4 🙂

  3. @simexotica
    De actieve carrières spelen zich (grotendeels?) af op de carrièrelocaties: ziekenhuis, politiebureau en wetenschapslab. Deze bevinden zich in een nieuwe buurt (het is nog niet duidelijk of dit een nieuwe buurt binnen Willow Creek zal zijn of in een nieuwe wereld). Dus stel dat je van het huis van je Sims naar het ziekenhuis wilt reizen dan krijg je dus een laadscherm te zien net zoals je naar een andere kavel zou reizen.

    Je kan je Sims op die carrièrelocaties helemaal volgen en besturen (zie ook de gameplaytrailers en blogs op de informatiepagina: http://www.pinguintech.nl/simclopedie/desims4/de-sims-4-aan-het-werk/). Maar je kan er dus ook voor kiezen om een dagje je Sim niet te volgen en alleen naar zijn werk te laten gaan.

    Het klopt dat je in De Sims 4 Aan het werk een eigen zaak kan starten, maar dit is geen nieuwe carrière. Je kan bijvoorbeeld ook tegelijk dokter zijn en een eigen winkel runnen. Vandaar dat we deze optie niet in de poll hebben gezet.

    Verder is Pinguïntech uitgenodigd om op 12 maart De Sims 4 Aan het Werk te komen spelen bij EA. Tijdens dit evenement zullen we natuurlijk zoveel mogelijk informatie proberen te verzamelen voor jullie. 🙂

  4. @simexotica Geen probleem, ben blij dat het nu wat duidelijker is. 🙂

    @Kimwillemsens
    Ja, ik had ook gehoopt dat de buurten misschien groter zouden worden en dat er geen laadschermen meer zouden zijn tussen kavels zodat je alles wat makkelijker kan combineren. Het scheelt dan wel weer dat je niet elke dag mee hoeft te kijken, maar toch denk ik dat deze carrières het beste werken bij kleine families (of nog beter 1 Sim). Hopelijk gaan ze de opties uitbreiden om Sims die thuis blijven te besturen.