Meer gratis updates voor De Sims 4 in de toekomst?

0

In het laatste artikel van Kotaku staat een interessant interview met EA. Het interview gaat niet alleen over De Sims 4 In de Natuur, maar ook kort over de gratis updates. EA antwoordt hier dat ze zullen doorgaan met het uitbrengen van gratis updates. De Sims 3 kende ook al gratis patches die soms ook een aantal nieuwe gameplaymogelijkheden boden, maar misschien willen ze hiermee zeggen dat we meer gratis updates vergelijkbaar met de geesten, zwembaden en carrière patches kunnen verwachten in de toekomst.

Uiteraard zullen er ook nog steeds pakketten verschijnen waarvoor betaald moet worden, maar wij vinden het in ieder geval fijn om te horen dat er ook nog gratis update zullen komen.

EA: We want to provide our players with options and provide as many new gameplay experiences as possible. As The Sims 4 has been created to be a live service, free game updates will continue to release on a timely basis. Additional paid content packs are in pre-production and we’ll be sharing those in the future.

Deel dit bericht