Nieuwe De Sims 4 blog: Je bent uitgenodigd: zwembadfeest!

0

Er is een nieuwe officiële De Sims 4 blog verschenen over feestjes geven in een huis met een zwembad.

Je bent uitgenodigd: zwembadfeest!

Hallo Simmers!

Ik speelde met mijn Sims-familie – Amanda en Ty Page, en Marcus Lundy (Amanda’s broer), toen ik merkte dat Ty een impuls had om een zwembad te kopen. Hij is dol op het buitenleven dus het was logisch om een zwembad aan hun huis toe te voegen! Dit is hun verhaal.

Aangezien ik een fervent toetsenbordgebruiker ben, drukte ik in Bouwen op F3 om snel toegang te krijgen tot de zwembaden en aan de lay-out te werken. Ik had niet veel ruimte op de begane grond omdat ik heel wat fonteinen en struiken had neergezet om mijn stulpje wat op te leuken, maar een zwembad op het dak was te doen!

de sims 4 zwembadfeest

Maar voordat ze een plons konden nemen, hadden Amanda en Ty de juiste kleding nodig. Dus hup naar Creëer-een-Sim om een bikini of badpak voor Amanda te kiezen, en een zwembroek (of minder) voor Ty, en ik vond precies wat ik nodig had…

de sims 4 zwembadfeest

Om de laatste toevoeging aan hun huis te onthullen, nodigde Ty familie en vrienden uit om dit te vieren. Neven, nichten, tantes, goede vrienden…iedereen was aanwezig. Zelfs de sombere en snobistische Marcus.

Ty is dol op eten en dacht dat een volle maag Marcus wel uit zijn sombere toestand zou trekken, dus begon hij hotdogs voor het hele gezelschap te grillen. Maar dat pakte niet echt goed uit. Marcus ‘hielp’ aan de grill totdat hij ineens vlam vatte! Gelukkig voor hem stond hij vlak bij het zwembad. Hij sprong erin en doofde snel de vlammen, maar voelde zich toch een tikkeltje verschroeid.

de sims 4 zwembadfeest

Het feest was afgelopen, maar Ty en Amanda hielden nog even veel van zwembaden. Hoogste tijd om nog meer zwembaden toe te voegen! Er werd een zwembad op de tweede verdieping gezet en de fontein aan de voorkant werd in een zwembad voor het hele gezin veranderd. Een grote hit!

de sims 4 zwembadfeest

Dat zou het einde van dit zwembadverhaal zijn geweest, maar het zou niet compleet zijn zonder het ongeluk te vermelden. Marcus zwom alleen in het zwembad op het dak toen hij ineens zag dat een paar muren zijn uitgang blokkeerde. De hele familie wist van het bouwproject, maar blijkbaar was iemand vergeten dit aan Marcus te vertellen. Zonder uitgang bleef Marcus zwemmen tot hij te moe werd en toen… tja, nu is hij een geest, moe van het water, wat Ty prima vindt, zodat hij wat tijd alleen met Amanda aan het zwembad doorbrengen.

de sims 4 zwembadfeest

Deel dit bericht