Screens van de nieuwe dingen in De Sims 4 geesten update

0

Met de nieuwe update zijn er niet alleen geesten toegevoegd aan De Sims 4, maar er zijn ook een aantal andere nieuwe dingen in het spel. Hieronder vind je een overzicht van een aantal nieuwe dingen die deze update brengt. Heb jij al geesten in jouw spel? Deel dan jouw screens van geesten met de andere leden op ons forum!

Bij het opstarten van De Sims 4 zal je nu ook korte video’s met geesten te zien krijgen. Ook zijn er een aantal nieuwe Star Wars kostuums voor je Sims en er is een nieuwe griezelige tuinkabouter.

Er zijn vijf nieuwe oogkleuren bijgekomen.

Daarnaast is er een nieuwe muziekzender genaamd ‘griezelig’ met een aantal nieuwe nummers waaronder het nummer uit de officiële geesten trailer.

Sims met een culinaire kookvaardigheid kunnen nu het gerecht ambrosia maken waarmee je geesten tot leven kan wekken. Voor dit gerecht heb je een engelvis, jeugddrankje (te koop via de beloningenmarkt) en een doodsbloem nodig. De doodsbloem is een nieuwe plant die je Sim één keer kan redden van de dood als een Sim deze plant in zijn/haar inventaris heeft. Net zoals bij De Sims 3 geeft je Sim de doodsbloem aan magere hein in ruil om zijn of haar leven te sparen.

Deel dit bericht