Stuur jouw De Sims 4 savegames met foutcodes

2

We hebben een contactformulier opgezet waarin je jouw savegames kan sturen waarbij je een foutcode krijgt zodra je met een huishouden wilt spelen: Stuur hier jouw De Sims 4 savegames met foutcodes. We zijn voornamelijk benieuwd naar savegames met foutcode 102. We hebben met deze savegames het probleem te kunnen nabootsen en meer informatie over te verzamelen waardoor het misschien op te lossen is. Savegames met foutcode 122 hoef je overigens niet op te sturen, aangezien daarvan al de oorzaak bekend is.

Houd ermee rekening dat het verzenden even kan duren als de bijlage groot is. Als het zip-bestand kleiner dan 50 MB is dan zal het echter uiteindelijk verzonden moeten worden. Let er daarnaast ook op dat je geen downloads of mods gebruikt in de savegames die je stuurt.

Deel dit bericht

2 reacties

  1. Het is de bedoeling dat je daadwerkelijk jouw savegame opstuurt en niet alleen de foutcode. Inmiddels hebben we van één iemand de savegames gekregen en daar heb ik het probleem al van kunnen oplossen. Maar het zou handig zijn als meer mensen hun savegames opsturen zodat we kunnen controleren of het op dezelfde manier kan worden opgelost.