De Sims 4 Cheats voor carrière, vrienden en vaardigheden

31

In de gamecode zijn er meer cheats voor De Sims 4 te ontdekken waarmee je onder meer relaties kan aanpassen, je Sim kan laten promoveren of degraderen in een carrière en vaardigheden en (belonings)eigenschappen kan aanpassen en toevoegen. We hebben onze De Sims 4 cheatspagina aangepast met een gedeelte van deze cheats. Later zullen we nog andere cheats toevoegen. Met dank aan TwistedMexican op het officiële forum voor het uitvinden van hoe de relaties cheat werkt.

Update: de cheats voor vaardigheden en eigenschappen staan er nu ook bij. Wederom met dank aan TwistedMexican voor het uitvinden hoe deze cheats werken.

Deel dit bericht

31 reacties

  1. De cheat om vrienden te maken werkt bij mij niet. Als ik de volgende code invoer na de testingcheats true code gebeurt er niets.

    modifyrelationship Esmee van der Wal Hester Koning +50 Friendship_Main

    Wat doe ik verkeerd?

    Grtz

    • Het ligt eraan welke naam je eerst intypt. Typ je eerst de naam van je eigen Sim, dan zul je zien dat de vriendschap toeneemt. Typ je eerst de naam van de andere Sim, dan zal je niks zien gebeuren (als deze niet in je huishouden zit).

  2. @Kirsten
    Als er spaties in de voor- of achternaam zitten, dan moet je ze tussen aanhalingstekens zetten. Deze opmerking is nu ook op de cheatspagina toegevoegd.

    In jouw geval zal je dus deze cheat moeten gebruiken: modifyrelationship Esmee “Van der Wal” Hester Koning +50 Friendship_Main

    • je moet ctrl+shift+c openen, dan typen: testingcheats true ,dan typ je in: cas.fulleditmode dan met je rechtermuisknop op je sims klikken, en op bewerken in CES, dan dan je links de leeftijd veranderen, vergeet niet er daarna nog een eigenschap aan je sims toe te voegen

  3. Ik heb een account aangemaakt, maar als ik dingen wil gaan downloaden en ik voer de code van mijn spel in zegt hij dat hij die al heeft, maar ik heb helemaal geen eerder account gemaakt. Kan iemand mij a.u.b. helpen …

    • Er is een cheat waardoor ze meteen bevalt:
      ‘Sims.add_buff buff_pregnancy_inlabor’

    • eerst moet je naar opties stap2. gameplay klikken stap 3. en dan als het goed is staat er “”automatisch sim verouderen aan en dan moet je opkliken dan staat het op uit en klaar!

    • Dat kan met stats.set_skill_level Major_HomestyleCooking 10 (wel eerst testingcheats true gebruiken).