Nieuwe poll: Is jouw De Sims 3 collectie compleet?

7

Deze week is de release van De Sims 4. Sommige mensen beginnen meteen hun De Sims 3 collectie te kopen, andere mensen blijven De Sims 3 spelen en wachten nog even met De Sims 4 en andere mensen doen weer wat anders. Deze maand zijn we benieuwd of jouw De Sims 3 collectie compleet is. Heb je alleen alle uitbreidingen gekocht, slechts een aantal of heb je misschien helemaal geen uitbreidingen? Laat het in de reacties weten!

steelseries de sims 4 poll

De vraag van vorige maand was of jullie van plan waren De Sims 4 Steelseries producten aan te schaffen. Er hebben 575 mensen gestemd, waarvoor bedankt. De meeste mensen (27%) gaven aan dat ze misschien interesse hadden als de producten goedkoper zouden worden. Verder vonden veel mensen die gestemd hebben het te duur of ze hebben geen interesse. Toch is er nog best een grote groep die van plan is ze allemaal aan te schaffen (12%) en 31 mensen gaven nog aan één of twee Steelseries goodies aan te willen schaffen.

Deel dit bericht

7 reacties

  1. Ik heb ze niet allemaal. Mijn laptop zou het niet aankunnen 😉 en sommige uitbreidingspakketten spreken me ook niet zo aan. Misschien als er een mooie korting is, koop ik nog een uitbreiding of twee ;).

  2. Ik heb ze ook allemaal maar als ik nu eens terug met exotisch eiland wil spelen blijft hij vaak hangen vrij snel in nieuw spel dus dan stop ik maar.. niet speelbaar eigelijk.
    Ik had vroeger last van dat duiken dan vloog je meteen naar een of ander eiland soms wel lachen alle simkes maar staan zwaaien !

    Is toch een zware belasting op je pc (ik heb een laptop )