De Sims 4 offline spelen

23

Bij de veelgestelde vragen staat dat het mogelijk is om De Sims 4 te spelen zonder dat je een internetverbinding hebt. Je hebt echter wel Origin en een internetverbinding nodig om De Sims 4 te kunnen activeren. Nadat je De Sims 4 hebt geactiveerd heb je volgens de FAQ geen constante verbinding met het internet meer nodig om De Sims 4 te kunnen spelen. Je hebt daarentegen zeer waarschijnlijk nog wel Origin nodig om De Sims 4 te spelen.

Origin en De Sims 3
We blikken even terug naar De Sims 3. Als je bij De Sims fysieke en digitale versies combineerde, dan hoefde je Origin niet op te starten om De Sims 3 te kunnen spelen. Dit is echter met de nieuwe De Sims 3 versie die in september 2012 is verschenen. Als je De Sims 3 na die datum hebt aangeschaft, dan heb je wel Origin nodig om De Sims 3 op te starten. Dit vereiste geldt ook als je alleen fysieke versies hebt van De Sims 3. Persoonlijk vinden wij dat erg jammer, aangezien je daarvoor makkelijk en snel De Sims 3 kon opstarten via het directe toepassingsbestand zonder dat je Origin hoefde te starten en je daardoor tevens geen internet nodig had om te kunnen spelen.

De Sims 4 offline spelen
De reden dat De Sims 3 (na 2012) situatie aanhalen, is omdat vermoedelijk hetzelfde zal gelden voor De Sims 4. Je hebt een internetverbinding nodig om Origin (voor de eerste keer) op te starten. Daarna kan je de offline modus van Origin inschakelen. Hiervoor hoef je alleen op Offline gaan in het menu te klikken. De volgende keer dat je Origin opstart heb je als het goed is geen internetverbinding nodig. Je zal dan echter vanzelfsprekend ook geen onlinemogelijkheden hebben. Maar op deze manier kan je dus wel De Sims 4 offline spelen mocht het noodzakelijk zijn om Origin op te starten bij starten van De Sims 4.

origin offline modus

Origin Features in The Sims 4:
Origin’s Offline Mode can be used to play The Sims 4 to play without an internet connection, but there are times when you’ll need to be online to access or activate certain features.

  • Such as activating your game, browsing items in The Gallery, and interacting with other The Sims fans.

Bron: help.ea.com

Deel dit bericht

23 reacties