De Sims 4 GamesCom 2014 Hands-on Preview

5

Onze De Sims 4 Gamesom 2014 Hands-on Preview staat nu online. In de community lounge hebben we twee uur de tijd gehad om De Sims 4 alvast te spelen. Wat we allemaal hebben ontdekt kan je in onze preview lezen. We willen hierbij nogmaals EA Benelux bedanken dat we deze kans hebben gekregen.

De Sims 4 GamesCom 2014 Hands-on Preview

Deel dit bericht

5 reacties

  1. Je bent toch best veel wijzer geworden in “slechts” twee uurtjes. Mooi verslag.

    Alleen een vraag, je schrijft dit: “Wat wel wat jammer is, is dat het helaas niet mogelijk zal zijn om zelf dingen aan te passen aan de openbare ruimtes. Dat is op dit moment nog niet zo heel erg storend, maar later met uitbreidingen zal het naar ons idee wel jammer zijn dat je zelf geen voorwerpen hier kan toevoegen.” En je schrijft dit: “Je kan via Wereld bewerken openbare kavels helemaal aanpassen naar je eigen smaak met de koop- en bouwmodus. ”

    De openbare kavels zijn dus anders dan de openbare ruimtes? Is er een kans dat dat later nog wordt toegevoegd: openbare ruimtes bewerken (of is dat hetzelfde verhaal als met CasT)? Is er al iets bekend over CAW, of iets vergelijkbaars om werelden te maken, voor De Sims 4?