De Sims 4 video-opnamen en spelopties

10

In De Sims 4 zijn er ook weer verschillende spelopties en instellingen voor video-opnamen. Een aantal kennen we al van De Sims 3, maar er zijn ook een aantal nieuwe opties. Hieronder volgt een overzicht van een aantal van de instellingen in De Sims 4.

Video-opnamen

Formaat van video-opnamen: keuze uit klein, normaal en groot
Geluid van video-opnamen: stemmen, geluidseffecten en geluid van gebruikersinterface opnemen (hiermee kan je instellen welke geluiden worden opgenomen tijdens video-opnamen)
Kwaliteit van video-opnamen: laag, normaal, hoog, hoogste zonder compressie
Gebruikersinterface opnemen: verbergen of tonen

De opties voor formaat, kwaliteit en het opnemen van de gebruikersinterface waren ook al aanwezig in De Sims 3. Nieuw is dat je in De Sims 4 ook kan bepalen welke geluidseffecten je wilt opnemen. Je kan bijvoorbeeld het geluid van de gebruikersinterface niet opnemen. Hierdoor hoor je wel die geluiden tijdens het spelen, maar zal je ze niet meer horen in je opgenomen video’s. Op deze manier kan je bijvoorbeeld makkelijk ervoor zorgen dat je het “pauze” geluidje niet meer zal horen in video’s.

 

Spelopties

Autonomieniveau: geen vrije wil, normale vrije wil en volledige vrije wil
Autonomie voor de geselecteerde Sim uitschakelen
Levensduur van Sims: kort, normaal, lang
Automatisch verouderen voor niet speelbare Sims (Sims buiten het actieve huishouden)
Automatisch verouderen voor het actieve huishouden
Lege huizen vullen (deze optie zorgt ervoor dat lege huizen in de buurt automatisch worden bewoond door niet speelbare personages)

In De Sims 4 zijn er ook weer spelopties om het autonomieniveau en de levensduur van je Sims te regelen. Verder is er ook een nieuwe optie waardoor lege huizen in de wereld automatisch worden gevuld met huishoudens. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als je veel Sims wilt hebben in de buurt, maar geen zin hebt om zelf huishoudens te plaatsen in de lege huizen.

Deel dit bericht

10 reacties

  1. Dat is wel handig ja, ook als er huishoudens dood gaan. Maar persoonlijk vind ik de optie waarmee je kan bepalen welke geluiden er worden opgenomen nog fijner. Geen pauzegeluiden meer in mijn video’s 😛

  2. Hee Priscilla

    Ik heb hetzelfde probleem, tijdens het laden is alles gewoon scherp
    Maar als ik aan het verbouwen ben en tijdens het spelen zelf is het beeld erg wazig.
    Ik heb nog geen oplossing gevonden en op internet kan ik erg weinig vinden hierover
    Het is geen illegale versie!
    Weet iemand de oplossing?

  3. Het is volledig offtopic en voor dit soort vragen is ook het forum bedoeld, maar probeer eens bij instellingen de laptopmodus in te schakelen. Dat lost bij veel mensen het probleem met een wazig beeld op.

  4. hei, als ik opneem, en ik praat hoor je met niet maar je hoort wel wat er in sims gebeurd .. ik heb alle opsies al geprobeerd koptelefoon enz.. Weet iemand waar dit aan kan liggen?

  5. wanhopige sim op

    hoi nefje ik heb even een vraagje als ik in de sims 4 een video maak en hem wil bekijken zie ik alleen maar een zwart beeld maar hoor ik wel het geluid weet jij misschien wat ik hieraan kan doen