De Sims 4: carrière als entertainer/stand up comedian

1

SimGuruAzure had eerder bevestigd dat je Sims een carrière als stand up comedian kunnen starten in De Sims 4.

Your Sim can totally have a career as a stand up comedian!

Later bevestigde SimGuruGrant dat er een entertainer carrière is met muziek en komedie. Misschien is er net zoals in De Sims 3 een aparte muziektak en komedietak als ze voorbij niveau 5 raken? Maar waarschijnlijk is de stand up comedian een baan binnen de entertainer carrière.

There is not a DJ job. We do have an entertainer career, which uses music and comedy.

Eerder had SimGuruGraham bevestigd dat er geen rabbitholes voor carrieres zijn en je Sim gewoon de kavel afloop om naar zijn of haar werk te gaan. Het is dus maar de vraag in hoeverre de entertainer carrière ook echt open is zoals in De Sims 3 Ambities.

SimGuruGraham: we don’t have the traditional rabbitholes that players are familiar with from Sims 3. Instead the game treats careers more like Sims 2 where the Sim leaves for the day and returns after their shift.

In het officiële magazine stond eerder al wat over carrieres in De Sims 4:

Careers
Each career has up to 10 levels for a Sim to master. Like The Sims 3 Ambitions, there will also be timed events that your Sim can complete for a job boost. Each job level will unlock new content for a Sim to place in their home, so it’s easier for players to represent that Sim’s career in decoration.

SimGuruGrant heeft inmiddels ook een carrière in koken bevestigd en aangeven dat je Sims tijdens het werken speciale emoties en beloningen kunnen krijgen:

SimGuruGrant: Your Sims can get special interactions while at work based on their emotions.

SimGuruGrant: Careers DO grant rewards. We did not take the rewards from The Sims 2.

Deel dit bericht

1 reactie

  1. Ik wil wel blij zijn met die nieuwe baan, maar als ze bij die baan ook gwn van de kavel af lopen en verdwijnen tot het einde van de dag maakt het me dan niet zo veel uit. Ik hoop dat je dan gwn naar een café kan gaan en daar de microfoon kan pakken en mensen blij maken!