Maximaal drie verdiepingen in De Sims 4 + zolder

5

In De Sims 4 kan je maximaal drie verdiepingen bouwen. SimGuruGraham sluit echter niet uit dat er later nog de mogelijkheid zal worden toegevoegd om meer verdiepingen te bouwen aangezien de beslissing om de limiet op drie te zetten met het oog op de prestaties is gemaakt en niet omdat het technisch niet mogelijk zou zijn.

Is the max height for houses still 3 levels/stories/floors?

SimGuruGraham: Yes

Is there any possibility for that to be changed in future game updates?

SimGuruGraham: Definitely possible. It was a performance decision, not a tech one.

Ook heeft SimGuruGraham bevestigd dat je zolders kan bouwen in De Sims 4. Hoewel je op een zolder voorwerpen kan zetten telt de zolder in principe niet mee als extra verdieping.

SimGuruGraham: Ironically attics were something I put decent time into. Yes you can build them in #TheSims4; they work well with the new roofs.

SimGuruGraham: If the roof has enough space you can build or put usable objects under it. You can add doors/windows on roof drop walls as well.

SimGuruGraham: You could use attics to create what’s essentially a 4th floor; it’d have to be built entirely from roofs/objects.

Deel dit bericht

5 reacties

  1. Ja, SimGuruGraham kwam ook al met de suggestie dat modders dit misschien nog wel zouden aanpassen. Hij wist niet zeker of dat makkelijk was, maar gezien de populariteit hiervan (zeker bij bouwers) lijkt het mij dat veel mensen het in ieder geval gaan proberen.

  2. Maar als je maar 3 verdiepingen kan bouwen en je hebt een fundering, dan kun je toch alleen maar begane grond en 1e verdieping bouwen, of telt de fundering niet mee als een verdieping?