Sims 3 Store: 33% korting op bijna alles!

18

Nog iets minder dan 78 uren krijg je 33% korting op bijna alles in De Sims 3 Store! Deze korting werkt ook in combinatie met dagaanbieding en voltooi je set korting waardoor je korting nog meer kan oplopen! In het De Sims 3 Store overzicht kan je gemakkelijk bekijken welke sets deel uitmaken van andere sets, zodat je snel kan zien of je misschien ook andere sets goedkoper of zelfs gratis kan krijgen door de voltooi je set korting.

sims 3 storesale

sims 3 storesale

De Sims 3 Store Lente Complete StoreSale!
Bereid je voor op de lente met 33% korting op alles dat je met SimPoints kunt kopen. De uitverkoop eindigt op zondag 20 april om 23:59 PST! *Voorwaarden en bepalingen zijn van toepassing.

Deel dit bericht

18 reacties

  1. Donuthomie op

    Voor mij was Barnacle Bay ineens gratis. Ik was aan ’t rondneuzen en zag dat ik blijkbaar Barnacle Bay ineens kon downloaden. Ik heb niet die piratenset in mijn bezit, dus ik denk dat ie gewoon gratis is door de korting ofzo?

  2. Wow, dat is nog eens mazzel hebben. Ik heb wel eens vaker gehoord over rare dingen met Barnacle Bay, maar heb het zelf nog nooit mee gemaakt. Bij mij is ie trouwens ook gewoon € 16,00.

    Mocht je ‘m dus toevallig gratis hebben, dan is dat niet helemaal de bedoeling omdat er ook bij de voorwaarden staat dat de korting niet geldt voor dingen die je met ‘cash’ kan betalen. Niet dat ik de personen ongelijk geef die een groene downloadknop zien hoor 😛 Het is meer voor de mensen (zoals ik) die dat niet krijgen dat ze weten dat het een bug is.

  3. Ik heb barnacle bay ook gratis zie ik net! En de knop van downloaden is al blauw en niet groen, dus wil zeggen dat ik dat al gedownload heb? zeer bizar want ik herinner me het totaal niet!
    Omdat het een wereld is staat die ook niet in account aankopen dus weet niet goed hoe ik kan checken van wanneer ik die heb. Ook wel beetje bizar want in die wereld zit de piratenbuitset inbegrepen, maar volgens de store heb ik deze nu nog steeds niet.

  4. Dat zou inderdaad betekenen dat je ‘m al eerder geclaimd hebt. Het is inderdaad erg raar, maar natuurlijk mooi meegenomen voor de mensen die mazzel hebben en ‘m gratis kregen.

    Ik vraag mij alleen toch af waar dat aan ligt. Misschien dat jullie ooit een code hebben ingevoerd die het systeem per ongeluk heeft aangezien voor een Barnacle Bay code?

  5. Nee zeker niet, ik heb nog nooit iets met een code gekocht. Van werelden heb ik alleen monte vista gekocht en rechtstreeks via de sims site, ik begrijp er echt niets van 🙂 ik heb het echt nog nooit gezien!
    Erg leuk dat ik hem heb, maar ik vind het wel niet zo’n bijzondere wereld, is nogal gewoon. Dat ze er normaal 16 euro voor vragen begrijp ik wel niet zo goed. Wel erg spijtig dat dit niet voor iedereen is!