De Groene Babydraak kan schatzoeken en tuinieren als geen ander

0

We hadden al eerder de Engelstalige producerblog gepost over de groene babydraak die zit bij De Sims 3 Dragon Valley, maar nu heeft SimGuruJordy ook de Nederlandstalige blog geplaatst.

De Groene Babydraak kan schatzoeken en tuinieren als geen ander

Kijk wat designer Alan Copeland te zeggen heeft over de Babydraken die hij voor De Sims 3 Dragon Valley gecreëerd heeft! Klik hier voor meer informatie over De Sims 3 Dragon Valley en de Groene Babydraak.



Vorige week heb ik jullie voorgesteld aan de Rode Babydraken uit Dragon Valley. Ze zijn impulsief, onbezonnen en vooral fysiek ingesteld. Ze maken gebruik van het element vuur om het je vijanden letterlijk te heet onder de voeten te maken met Foltervuur.

Maar niet alle babydraakjes uit Dragon Valley zijn zo roekeloos en temperamentvol. Sommige draken zijn juist grote denkers die het land kennen als geen ander en weten hoe ze daar de vruchten van kunnen plukken. Ze begrijpen dat je hard moet werken om je fortuin bij elkaar te schrapen en ze vinden het heerlijk om op schattenjacht te gaan. Ik heb het over de Groene Babydraak.

Groene Babydraken vinden het gevuurspuw van de Rode Draken maar agressief en vervelend. Groene Babydraken hebben het liever over tuinieren en dat komt Sims die aan hun tuiniervaardigheid willen werken maar wat goed uit. Maar als je Sim juist ongeduldig wordt van tuinieren, kunnen Groene Babydraken ook in één keer alle planten op de kavel oogsten.

Groene Babydraken zijn verzamelaars in hart en nieren. Ze zijn dol op alles wat blinkt. Men zegt dat ze zo nauw verbonden zijn met de aarde, dat ze precies weten wat er allemaal te vinden is onder de grond. Is jouw Sim een beetje gierig? Dan moet hij of zij zeker vrienden worden met een Groene Babydraak, want die kan zomaar goud en edelstenen uit de grond toveren!

Zoals ik vorige week al vertelde, kan het heel voordelig zijn om een Babydraak om je heen te hebben. Met de Groene Babydraak krijgt je Sim de gemoedstoestand ‘Teken van de Groene Draak,’ die ervoor zorgt dat je Sim met pure wilskracht zijn of haar Honger en Blaas kan bedwingen.

Alle Babydraken kunnen vliegen. Laat je Sim de Babydraak buiten oefenen om te vliegen, want zo bouw je niet alleen een sterke band op tussen de twee, maar zorg je er ook nog eens voor dat je Sim aan de Plezier- en Sociale behoefte voldoet.

Volgende week zal ik het over een wat meer excentrieke Babydraak hebben. In de tussentijd kunnen jullie contact met me opnemen en vragen stellen over Babydraken via Twitter met @SimGuruCopeland.

Deel dit bericht