De Sims 3 Exotisch Eiland live broadcast verslag

0

Vandaag was de live broadcast over De Sims 3 Exotisch Eiland. Hieronder kan je een verslag vinden van wat ze hebben laten zien tijdens deze broadcast. De live broadcast kan je overigens hier (nogmaals) bekijken.

Allereerst lieten ze zienb hoe je een resort kon runnen. Zo heeft dit huishouden een resort aan het strand. Bij de balie kan je verschillende dingen regelen. Je kan hier ook onder meer reviews lezen van gasten die in het resort verblijven. In deze reviews kunnen ze tips geven over wat ze graag willen zien zoals bijvoorbeeld een bubbelbad, een bar of een voedselkraampje. Ook kan je hier zien wat je gasten wel waarderen en wat er misschien beter kan.

Een voorbeeld van hoe een review eruit kan zien:

– You claim to be a luxury resort without a proper hot tub? This one is going down as a big time fail!
– I can tell that they take resort maintenance seriously around here.
– How about adding a bar at your resort?

– Unless you decide to upgrade your resort and offer hot tubs, I don’t plan on staying here ever again!
– I sent my kids to the buffet for some peace and quiet, but they came right back saying there was nothing to eat.
– I suggest putting up some food stands to feed your hungry guests.

In resorts zijn er vele activiteiten voor je Sims om te doen. Ze kunnen onder meer van het warme weer genieten, ouders kunnen met hun peuters aan de waterkant spelen en Sims kunnen proberen over hete kolen te lopen. Ook zijn er nieuwe wateractiviteiten zoals rondvaren op een jetski.

In De Sims 3 Exotisch Eiland kan je huizen bouwen die gedeeltelijk of helemaal boven het water staan met de nieuwe bouwopties. Ook zijn er nieuwe blauwdrukken waarmee je met een paar klikken hotelkamers voor je resort tevoorschijn kan toveren.

Er zijn ook een aantal nieuwe blauwdrukken voor zwembaden waarmee je de mooiste luxe zwembaden voor je resort kan maken! Ook kan je een bar aan het zwembad maken waar je Sims een heerlijk verkoelend drankje kunnen bestellen als ze willen. Natuurlijk kan ook een waterglijbaan niet ontbreken. Als je een resort runt moet je echter wel de financiën in de gaten houden. Zoals op de laatste screen hierboven is te zien moet je voor bepaalde voorwerpen onderhoudskosten betalen. Als je bijvoorbeeld een bar wilt laten bemannen, dan kan je tegen een vergoeding hiervoor personeel inhuren.

Verder is er bij elk resort ook een rabbithole aanwezig. Deze plek kan je dus niet van binnen bekijken. Je gasten kunnen hier echter wel al hun behoeften vervullen. Je kan dit gebouw tegen een vergoeding ook upgraden. Er zijn drie verschillende niveau’s. Een gebouw van het hoogste niveau is niet alleen groter, maar Sims kunnen hier tevens verschillende behandelingen krijgen die je ook in het kuuroord kan nemen zoals bijvoorbeeld een massage.

Er zijn natuurlijk ook nieuwe kapsels voor je Sims. Hierboven zie je een aantal van de nieuwe kapsels voor mannen. Daarnaast kan je de werkoutfit van je personeel in het resort bepalen. Hierboven zie je ook een aantal mogelijkheden voor verschillende werkoutfits. Ook lieten ze in de live broadcast een nieuwe manier voor Sims zien om elkaar te begroeten. Dit kan je op de laatste screen zien.

Deel dit bericht